Om oss

Remagruppen ska bli Nordens ledande företagsgrupp med ett fullserviceerbjudande inom hållbara tjänster för fastighetsunderhåll och service

Om Remagruppen

Remagruppen är en ledande svensk helhetsleverantör av fastighetstjänster som främst vårdar och underhåller fastigheters yttre skals olika beståndsdelar.

Vi arbetar för att förlänga fastigheters livslängd genom underhåll för att undvika eller fördröja kostsamma och miljöineffektiva utbyten. Vidare erbjuder Remagruppen service samt nischade tjänster för att förenkla livet för fastighetsägare.

Vår vision är en framtid med vackra, välvårdade och hållbara fastigheter med längre livslängd.

Våra kunder är huvudsakligen privata och kommunala fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, byggbolag, villaägare och bostadsrättsföreningar.

Vi ansvarar för vård och underhåll av fastigheter och anläggningar i hela Sverige.

Remagruppen bygger på en sammanhållen grupp av starka lokala entreprenörsdrivna och kompletterande företag med lång erfarenhet och unik kompetens. 

Vi förenar en modern affärsmodell med stor kunskap inom våra respektive områden, för att dra nytta av det mindre företagets snabbhet och den större gruppens kompetens och trygghet.

Resultatet blir ett effektivt samarbete internt och en okomplicerad upplevelse för våra kunder.

Remagruppen är ett förvärvsintensivt företag och marknadsledande inom hållbara tjänster för yttre fastighetsvård och underhåll. I koncernen ingår bolag över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Remagruppen i siffror

+200

Anställda

4

Bolag

3

Segment

Nätverk

 

Genom NEA Partners har Remagruppen ett unikt nätverk bestående av ett 30-tal ägare av flertalet av Sveriges största privata fastighetsbolag. Det ger oss större kundförståelse och möjlighet att sätta bolagen som ingår i Remagruppen i direktkontakt med fastighetsägare över hela Sverige. Vi är gärna med och stöttar våra bolag att i större utsträckning kunna knyta starka band och samarbeten med storkunder genom vårt nätverk samt genom vårt helhetserbjudande inom hållbara fastighetsnära tjänster.

 

Advisory Board

Remagruppen arbetar med en advisory board / industriella rådgivare med ledande befattningar inom olika delar av fastighetsbranschen.

Bli en del av Remagruppen

Se vad vi söker och läs om vår arbetsmodell

Hållbarhet

Läs mer om hur Remagruppen bidrar till ett hållbart samhälle

logga-tak-white

Hållbara tjänster inom yttre fastighetsunderhåll och service